Monday, March 11, 2013

Questions


Hi everyone, hope you are doing well. New day new post. Here's my another  answers- post. Thank you for comments and questions. Really sorry for not posting for such a long time. I apologize. 

Tervehdys sinne ruudun toiselle puolelle! Uusi päivä ja uusi postaus, tällä kertaa  kysymyksiä ja vastauksia. Kiitos kaikille kommenteista ja kysymyksistä. Olen pahoillani, etten ole postannut pitkään aikaan. En ole viime aikoina ehtinyt tehdä muuta kuin käydä koulua ja töissä. Välillä mennyt huonosti ja välillä paremmin. Toivon ymmärrystä teiltä ettekä suuttuisi. Anteeksi vielä kerran. Mutta minä en ole teitä unohtanut.  

Where are you from? 
Mistä maasta oot kotoisin?
 - Im from Iraq. Now everybody knows.
- Olen Irakista kotoisin, nyt kaikki sen tietävät.

Minkä pituinen oot?
How tall are you?

- 160cm
What is your most annoying aspect about yourself, that you could fix it?
Mikä on mielestäsi ärsyttävin piirre itsessäsi, mitä voisit korjata?
- I'm perfectionist and sometimes the nature of perfectionism bother me a lot. What can I do? What is it called when someone needs to have everything clean and perfect in order to be happy? huh? I think it's called Zeina, hah. Yea, I am so obsessed with cleaning I have to make sure everything is in place if not I get...mad. Sometimes. 
Every time I clean my room even if it's not dirty I have to make it absolutely perfect and most of the time it take 1 to 2 hours. 
I get angry easily, and I have low tolerance in being bothered. When I'm stressed, I am angry. I shout at everyone and everything. I tend to blame more. I feel I'm lost and I'm a total nobody in this world. I want to cry but sometimes it wont come...at other times, I cant get hold of myself and I cry and cry.
Another annoying aspect about me is being too kind for some sh*tty people, I just can't say anything mean and hurtful things for someone. Because I exactly know how it feels. I hate when people say, "Oh, I didn't mean it, I was just mad." Oh just f*ck you. 
Treat people the way you want to be treated, thank you.
- Täydellisyys tai parempi sana olisi järjestelmällisyys, tarkka sellainen. Ei siinä mitään, mutta jos joka päivä melkein tunnin tai kaksi myöhässä koulusta, vain sen takia etten osaa lähteä huone sotkuisena, niin...jokin on pahasti vialla. Olen yrittänyt hillitä itseäni, mutten vaan pystynyt. Tykkään ja ehkä liikaakin siisteydestä. Tuli mieleen yksi juttu, jota teen myös ollessani kahvilassa,töissä,koulussa,ravintolassa tai ihan missä vaan! Nimittäin siivoan aina koko pöydän, järjestelen aterimet, astiat jopa roskat, hahah. En myös yhtään tykkää siitä, että ne vaan jätetään pöytään ja lähdetään menemään, tuntuu jotenkin niin vastenmieliseltä, että joku muu siivoaa tai vie pois puolestani, mutta joo olen vain sellainen. 
Toinen ärsyttävä piirre minussa on se, että olen liian kiltti joillekkin kusipäille enkä osaa sanoa pahasti, vaikka ne ihmiset loukkaavat. Mutta toisaalta annan ihmisten sanoa mitä sanoo, koska en alennu heidän tasolleen. Korvasta sisään ja toisesta ulos, koska ei paljoa kiinnosta. Sellaisia "ihmisiä" myös vältän enkä heistä pidä enää vaikka kuinka läheisiä ovat ennen olleet. 
Stressaan myös liikaa, mietin aika paljon asioita pienessä päässäni enkä puhu kenellekkään niistä. Ehkä myös suutun nopeasti. Aina tai melkein aina myöhässä. Hmm.
What is the most wonderful thing in your life?
Mikä on ihanin asia elämässäsi? 
- There is nothing most wonderful thing in my life, really. 
This is my honest answer after a long-time thinking. I think that food is the greatest thing, hah.
- Elämässäni ei ole mitään ihanaa. Oikeasti, mietin tätä kysymystä todella pitkään. Hyvä ruoka on varmaan ihanin asia, heh. Kyllä ihania hetkiä on ollut, mutta mitä iloa niistäkin, kun kaikki muuttuu hetken päästä suruksi. Sen takia en uskalla olla aidosti onnellinen tai iloita mistään. Inhoan sitä tunnetta.


I would like to know more about you as a person?
Haluaisin tietää enemmän sinusta ihmisenä?
- The answer may surprise you or not. Ok, I'll let you guys know me a bit better. Im just like an open book. I'm always myself but sometimes I don't show my feelings at all.
I show my thoughts and feelings in the way I look and act, but do not talk much about what I think and about how I feel. I'm very emotional person I cry easily even if I see someone is crying and I always laugh at the wrong times, can't control my laugh. it's so awkward, you know. 
- Jos yhtäkään teistä tuntee minut jotenkin, niin saatatte yllättyä, mutta toisaalta olen kuin avoin kirja. Olen aina oma itseni, vaikken joskus näytä kaikkia tunteitani tai puoliani. Tunteellinen ainakin olen, jos näen jonkun itkevän  alan myös itkeä, en pysty tukehduttaa itkua enkä pysty hillitsemään naurukohtauksia. Näytän tunteeni ja ajatuksiani sillä miten käyttäydyn ja näytän, mutten yleensä kerro miltä tuntuu. 

What makes you happy?
Mikä tekee sinut onnelliseksi?
The things that make me happy really depend on my mood, like food make me so happy sometimes. Haha. peace of mind, a good conversations, books,  spending time with someone who means the world to me, whether it be in person or online. And of course chocolate. These are just some things that make me happy. 
- Asiat, jotka tekevät minut onnelliseksi riippuu todella paljon mielentilastani, fiiliksestä ja siitä millaisella päällä olen. Mutta varmin asia, joka saa minut onnelliseksi on ruoka! haha! Joo. Tällä hetkellä asiat, joista tykkään on syvälliset keskustelut, hyvät kirjat, viettää aikaa ihanien ihmisten kanssa, oli se sitten kasvokkain tai internetin kautta. Ja tietysti se kaikista pahin, suklaa.
What depresses you the most? 
Mikä tällä hetkellä vaivaa sua eniten? Mikä masentaa?
- My life. I have said to you to speak the truth is a painful thing. To be forced to tell lies is much worse. 
- Elämäni. Ihmiset.  Totuuden puhuminen on kivulias asia. Paljon pahempaa on joutua puhumaan valheita. 
Where do you see yourself 5-10 years from now? Missä elämäntilanteessa haluaisit olla 5-10 vuoden päästä?
 -I hope that would be a good future, probably I have graduated from the University, I would do the work I love, I would be engaged or married, and I have my wonderful family :) I have a little dream, that I move to London.
 Tiedän, että haluan tulevaisuudessa olla onnellinen, rakastaa ja tulla rakastetuksi, mutten tiedä vielä esimerkiksi että mitä tarkalleen haluaisin tehdä työkseni. Mun filosofia on oikeastaan se, että kyllä elämä näyttää, ohjaa ja vie eteenpäin. Eli saa nähdä mitä tulevaisuus tuo! Toivottavasti olisi hyvä tulevaisuus, luultavasti olen silloin valmistunut ammattikorkeasta tai yliopistosta, tekisin rakastamani työtä, olisin kihloissa tai naimisissa, ja minulla olisi oma ihana perhe. Haaveenani on muuttamaan Lontooseen asumaan.
When are you gonna write thoughtful posts? 
Koska tulee niitä syvällisempiä postauksia?


- I have already written a few thoughtful posts, and I'll write more of them.
- Niitä olen kirjoittanut ja sillä linjalla ajattelin pysyä, muttei se tarkoita, että vaan ja ainoastaan syvällisiä, kaikkea muuta myös. Jos vaan teillä riittää kärsivällisyyttä.

I read your texts and you seem sad/depressed what's wrong? Where is your joy of your life? 
Vaikutat välillä tosi surulliselta/masentuneelta sun tekstejen perusteella ja olet siitä vähän maininnutkin.. Missä sun elämänilo? Mihin se on oikeen kadonnut?
- I want you to know that I'm not always sad, and that the smile on my face is not always fake. I find pleasure in the smallest things in life, and my lips curve into a smile when you'd least expect it to. I find happiness in books, people and food. Don't get me wrong when I say I find it easier to express myself when I'm sad. I just don't feel like trying to explain this emotion called happiness, when I can just enjoy it while it's there. Because it's true what they say, happiness is fleeting and it's scary how quick a smile can turn into a frown. But I promise you I'm not depressed, and when you see me bemoan over the fact that life is s****y and everything is generally sh***y, remember that in a few hours or so I'll contradict myself be saying, 
"hey, life is pretty awesome too"
- Ilon ja naurun takana voi piillä raaka, kova ja tunteeton luonne. Mutta surun takana ei koskaan ole muuta kuin surua. Haluan teidän tietävän, etten ole aina surullinen, ja että hymy kasvoillani ei aina tekohymy. Nautin elämän pienimmistä iloista ja asioista. Hymyilen kun vähiten joku odottaa sitä. Löydän iloa kirjoista,ruuasta ja vaikka uusista korkkareista. Älkää ymmärtäkö minua väärin, kun sanon minun on helpompi ilmaista itseäni, kun olen surullinen. 
Ei vain huvita ilmaista sitä tunnetta, jota kutsutaan onnellisuudeksi, kun siitä voi nauttia vain hetken, koska onnellisuus on katoavaista. 
On pelottavaa kuinka nopeasti hymy muuttuu 
 mutruksi. Mutten kai minä ole pahasti masentunut, vaikka tuntuu, että elämä on merkitsemätön ja turhaa, ihmiset ovat p***** ja kaikki muu on p****a. 
 Sitten on niitä hyviä hetkiä, jossa yllätän itseni ja kuulen sanovani, 
"hei, tää elämä on ihanaa".Why don't you just can't enjoy life? You are very beautiful and I would do everything to look like you! 
Miksi et vaan voi nauttia elämästä, olet tosi kaunis ja mä tekisin kaikkeni et olisin sun näkönen!
- Thank you, but does beauty affect one's success in life? I don't think so..beauty can be quiet an edge but in the end it's the total personality that matters.
- Kiitos, mutta tuo antaa ymmärtää, että olemalla kaunis voi nauttia elämästä ja että menestyisi elämässä? Ehkä joillakin se menee niin, mutta ei ainakaan minulla. Kauneus tai ulkonäkö ei vaikuta mitenkään elämään. Kauneus on katoavaista ja loppujen lopuksi vain persoona ja asenne merkitsevät.

On a scale of 4 to 10 how would you rate yourself?
 Kuinka tyytyväinen olet itseesi asteikolla 4-10?
- 6 or 7, sometimes 4 but also 8. Its depends on lot of things. 
- Tosiaan se riippuu, joskus 4 tai 8, miksei 6-7.
Have you ever felt restricted by your religion? Or what? Onko sun uskonto rajoittanut sun elämää, senkö takia et voi nauttia elämästä vai mitä?
- Not by my religion but by other peoples/ridiculous culture, I mean
old-fashioned traditions, I hate people who don't think rationally, they don't use their brain at all. Fucked up thoughts, you know. Selfishness is not living as one wishes to live, it is asking others to live as one wishes to live.
- Ei uskonto ole rajoittanut elämääni. On vaan naurettavia asioita kuten vanhanaikaiset perinteet ja kulttuuri, joissa ei ole mitään tolkkua. Inhoan sellaisia ihmisiä, jotka eivät ajattele järkevästi ja omilla aivoilla.
Merkitsevin ja suurin syy miksi jotkut irakilaiset varsinkin vanhemmat eivät hyväksy erilaisuutta tai pelkästään sen, että olisi oma itsensä
 on muiden ihmisten mielipiteet, unohtavat keskeisimmän asian ja miettivät mitäköhän muut ihmisten ajattelevat meistä. Kuvitelkaa, että muiden ihmisten  juorut ovat etusijalla?! Vasta sitten tulee omat lapset sekä lasten onnellisuus. Tämän naurettavaksi ei voi mennä. Itsekkyys ei ole sitä kun elää niin kuin haluaa, se on sitä kun pyytää muita elämään niin kuin haluaa. 

How's your relationship with your brothers and parents?
Millaiset välit sinulla on sun veljiin? Entä vanhempiin?
- When I was a kid, I was quite close to my brothers, but honestly not anymore. Though from six of my brothers, only my little brother is the closest of all of them. My mom is so lovely, I love and adore her. But I don't have that lovely Mom-Daughter relationship, I've tried to be more friend to mom, but that just didn't work out, so I cant talk to my mom about my very personal things.
 I love my parents, they are the most important people in my life.
 Im that type of person, who rather keeps it inside than telling it out loud, Don't know if that's good or bad thing. There is days, when I don't talk to anyone anything. Sadly, that some people who you think you need most in life, just think about themselves. 
- Olin lapsena kaikkien veljien kanssa hyvin läheinen, mutten ole enää. Tosin tällä hetkellä kuudesta veljestä vain pikkuveljeni on läheisin kaikista. Harmi, että jotkut ihmiset jota luulee tarvitsevansa elämässä eniten, ajattelevat vain itseään
 Äiti on niin ihana, rakastan ja arvostan häntä. Mutta minulla ei ole se ihana tytär-äiti suhde, olen yrittänyt olla enemmän kaveri äitini kanssa, muttei se vaan onnistunut, joten äidilleni en pysty puhumaan mistään henkilökohtaisista asioistani. Rakastan vanhempiani, he ovat tärkeimmät ihmiset elämässäni. Olen sellainen että mielummin pidän kaiken sydämessäni, oli se hyvä tai huono asia. On päiviä, jolloin en puhu mitään kenenkään kanssa. 
Do you promote your blog?
Mainostatko sun blogia missään?
- No I don't, but one of my readers has advertised my blog on some forums.
 I noticed that when I checked blog's statistics.
- En mainosta missään, mutta tilastojeni mukaan joku ihanista lukijoistani oli kehunut ja suositellut blogiani eräissä keskustelupalstoilla. Se oli kiva yllätys! 
Do you read mom's blogs?
Luetko äitiblogeja?
- Not really, but I'm actually following a blog of young mother, who got her first child couple of weeks ago. I don't have too much time to read other's blogs.
 Because I have already problems to update my blog often. Especially last days.
- En oikeastaan lue, mutta seuraan yhtä nuoren ja tuoreen äidin blogia, joka  sai esikoisensa vähän aikaa sitten. Todella harvoin luen muiden blogeja, kun  itsellä ei ole riittävästi aikaa oman blogin ylläpitämiseen varsinkin viimepäivinä. 
Do you ever want kids?
Haluaisitko koskaan lapsia?

- Yes, of course. My dream is to adopted children. There is so many beautiful reasons for adopting a children,  and there is nothing better thing than giving them something they need like better life, hope,love and safety.

- Haluan sekä biologisia että adoptoituja lapsia. Yksi unelmistani on todellakin adoptoida orpoja lapsia. Mikä on sen parempaa ja ihanampaa kuin antaa viattomille ja suloisille lapsille toivoa, elämää, rakkautta, lämpöä ja turvaa?
 Se olisi varmasti myös kaikkien orpojen lasten unelma.
 Rakastaisin adoptoituja lapsia yhtä paljon kuin omiani. Tämän minä toteutan. 

Do you like kids?
Tykkäätkö lapsista?
- I love children. I think children brings an increased sense of meaning into people's lives. 
- Rakastan lapsia. Lapset antavat jonkinlaisen merkityksen elämälle.
Can you sometimes do outfit posts? You don't have any yet.
Voitko postata joskus enemmän asukuvia? Sulla ei oo tainnu olla sellasia ollakkaa.
- Yes I can, but firstly I have to buy a camera.
- Kyllä voin tehdä, kunhan ensimmäiseksi hankin kameran.
Mitä pidät naisurheilusta, seuraatko?
Women's sports, do you watch them?
- No, I don't. 
- En seuraa. 
How's your diet?
Miten sun dieetti sujuu?
- What diet? I'm an emotional eater, I eat especially when I'm feeling sadness, depression, loneliness, anxciety or boredom. But I can't eat while Im happy or excited about something. Is it healthy? No. But I really do love food and food loves me, as you can see. But do you know what, I eat even if I'm not hungry. I treat myself with food to make myself feel good. I use food as self-medication and consolation after a bad day..
- Hyvin…huonosti. Tunnustan itseni tunnesyöjäksi, syön tylsyyteen, suruun, yksinäisyyteen, ahdistukseen ja masennukseen. Suru joko vie kaiken ruokahalun tai se voi myös laukaista läskittelykohtauksen. Tuntuu että ruoka on ainoa lohtu. Aloin miettimään vähän syvällisemmin, että miksi oikeasti syön aina välillä tosi paljon, tai miksi syön myös silloin kuin ei ole edes nälkä. Tulin siihen johtopäätökseen, että syön useesti pahaan olooni. 
Syön jos minulla on jonkun syyn takia paha olla, stressi tai masentaa. Ruoka on jonkinlainen turva, tai ainakin niin kauan, kunnes tajuan että nyt on menny taas yli koko syöminen. Siksipä yritän päästä tästä nyt eroon, enkä masentuneena jaksa ajatella terveyttäni. 
En ole vielä muodottamaksi muuttunut, heh.. se vielä elämästäni puuttuisi. Kyse on oikeastaan vain "muutamista" kiloista, joista yritän päästä eroon. Tulen kyllä olemaan itsestäni hyvin ylpeä joku päivä.


 Why do you want to lose weight? 
Miks edes laihdutat?
- Oh, why? I would be much happier with myself & my body. All the clothes will look a lot better on me than on the hangers.
- Miksi? Olisin paljon onnellisempi itseni ja vartaloni kanssa, vaatteetkin näyttäisi paljon paremmalta päällä kuin henkareissa. 
Do you have a good self discipline in eating?
Onko sinulla hyvä itsekuri?
- What's that? No I haven't. If I had, I wouldn't think to lose some weight, but Im trying and I'll do my best. Well, let's see.
- Mikä se on? Jos olisi en koskaan ajattelisi laihduttavani, heh. Mutta yritys on kova, teen ainakin parhaani. Saa nähdä miltä olemattoman itsekurini kanssa näytän tulevaisuudessa.Hope you liked this post. Have a great week sweethearts!

Lot of love

Zeina

Xo

6 comments:

 1. Hei, kivoja noi sun kirjoitukset. Olen lukenut ja olen aina seurannut tätä blogia. Sun teksteistä saa kyllä sellaisen käsityksen että olet hirveän masentunut ja elät "omassa" maailmassa. Uskon kylläkin että olet pirteä ja ulospäin suuntautuva ihminen. Harvoin tommoset ihmiset hirveässä masennuksessa elävät :)

  Toivottavasti sun veljetkin lukevat tätä blogia ja tajuavat että tarvitset heitä, eikä heidän tarvitse olla etäitä sinuun ja saisitte oikein läheisen ja ihanan suhteen!

  Kaikkea hyvää sinne ja jatka hyvää blogia! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanuus ihanasta kommentista, kiitos kauniista sanoista ja tuesta! Olette ihan huippuja kaikki! Teidän kommentit piristää kummasti. :) Yritän ja teen parhaani tämän blogin suhteen. <3

   Delete
 2. thank you very much Princess for ur honesty and authenticity :)
  i loved reading every bit of ur answers, and i think that u will make ur dreams come true, because u have a big heart and a beautiful soul and the cutest face !
  God Bless you
  Kisses from Tunisia :)
  xoxo Marwa
  http://diariesofmeblindoptimistic.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you sweetheart so much! I'm your already your reader & subscriber , I like your blog too! :)

   Delete
 3. Voitko tehdä postauksen sun ripsipidennyksistä?:) paljon maksoi, missä otit, suositteletko muille ja tippuko sulla omia ripsiä? Kävittekö huoltamassa niitä? Paljon makso huoltaminen ja onko me sulla vieläkin:)?  Oot muuten ihan hirmu kaunis ja sun postaukset on tosi kivoja! Vaikutat niin hyvä sydämmiseltä ihmiseltä, ihana:)

  ReplyDelete
 4. Kiitos ihana kommentista! Olin aikaisemmin jo tehnyt postauksen ripsienpidennyksistä, joita otin viime vuonna. Sen jälkeen en ole ottanut vaan käyttänyt tooodella hyviä tekoripsiä. Mutta ilman muuta voin tehdä paremman postauksen sekä tekoripsistä että pidennyksistä! :)

  http://lifeofanarabianprincess.blogspot.fi/2012/06/lashes-extensions.html

  ReplyDelete